Image

Opel Connect: Opel introducerer ny connectivity service

Opel fortsætter overgangen til PSA teknologi. Fra 2019 får den nye generation af Opel Combo og Opel Corsa en helt ny type connectivity, der er døbt Opel Connect. Systemet bygger på PSA gruppens connectivity teknologi og erstatter GM OnStar, der løbende udfases og helt udgår i slutningen af 2020. Opel Connect omfatter bildiagnose, assistance ved stjålen bil, remote vehicle access, flådeadministration og Apple CarPlay. Fra 2024 vil Opel Connect være introduceret i hele Opels modelprogram på både person- og varebiler. OnStar kunder vil frem til udgangen af 2020 fortsat kunne benytte denne service.

 
Image

Rummelig varebil med nye teknologier

Femte generation af Opel Combo laster op til 1000 kilo og rummer op til 4,4 kubikmeter. Kommer i en kort og en lang version. Varerummet klarer to europaller. Opel viser nu de første billeder af nyheden.

 
Image

Opel Insignia får 200 hk benzinmotor

Opel har fået mere end 150.000 bestillinger på den nyeste Insignia, der nu kan tilføje en 1,6 liters benzinmotor med 200 hk til programmet.

 
Image

Opel GT X Experimental: Et kig ind i Opels fremtid

Med den nye GT X Experimental konceptbil åbner Opel døren på klem til mærkets designudvikling i fremtiden. Bilen er en 5 dørs kompakt SUV drevet frem af en elmotor.