Dinitrol

På Dinitrol i Nakskov hos J. Sühler får du verdens bedste rustbeskyttelse.

Dinitrols produkter er suverænt verdens bedste og helt uden tvivl det bedste du kan gøre for at bevare og forlænge din bils levetid.
Undervognsbehandling er en tillidssag derfor er vores sprøjteoperatør uddannet til jobbet og får hele tiden ajourført sin uddannelse, så vi er på forkant med udviklingen i branchen.

Dinitrol udviklingsafdeling er hele tiden ajourført med bilfabrikanternes anvisninger og der arbejdes efter et sprøjteskema, der er unikt for den enkelte bil uanset mærke og model.

Tre behandlingstyper.

1. Traditionel Dobbelt Miljø behandling .
2. Behandling med varm voks (bruges af mange bilproducenter)
3. Speciale behandling hvis bilen har rust angreb (ruststopper)


”Book online her”
Er det vigtigt du får rustbeskyttet din bil?

Ja i allerhøjeste grad størstedelen af din bil er af aluminium og selv om mange biler er galvaniseret er det ikke nok.

Det danske klima er meget fugtigt og fugten opstår alle steder også i din bils hulrum – om vinteren fyldes vejene med salt og den cocktail er gift for din bils metaldele, hvis det ikke beskyttes effektivt. Det gør du når du vælger Dinitrol verdens bedste rustbeskyttelse. Fugten kommer ind alle steder men det gør dinitrol også, den belægning der opstår ved behandlingen forhindrer nedbrydning af alle metaldele i at begynde derfor holder undervognen væsentlig længere og du slipper for dyre reparationer på bilens passive sikkerheds komponenter. Dinitrol beskytter nemlig også bilens bremserør imod tæring og du bevarer bilens værdi hvis du på et tidspunkt vil udskifte den.

Hos os får du en reel og grundig rustbeskyttelse.
Vil du øge sikkerheden for dig selv og din familie, forlænge bilens levetid og bevare en høj handelspris, så når du langt med en dinitrolbehandling.

1. Vi afmontere alle inderskærme og plasticskjold så vi kan komme ordentligt ind alle vegne.
2. Manuel vask og rengøring af din bils undervogn så vi kan behandle bilen meget grundigt.
3. Bilen står i varmen så den er helt tør før rustbeskyttelsen foretages.
4. Din bil rengøres omhyggeligt i kanter og dørfalser og vaskes grundigt af for overskydende Dinitrol voks.
5. Nu skal bilen stå i en 1 times tid, til dinitrolbehandlingen har sat sig, herefter er bilen klar til udlevering.
6. Ved alle dobbeltbehandlinger udleveres et link til fotodokumentation hvor du kan følge behandlingen af din bil trin for trin, der udleveres et certifikat hvori der står hvilken behandlingstype din bil har fået og hvornår vi anbefaler du igen får efterset rustbeskyttelsen.
7. Har du spørgsmål til rustbeskyttelsen eller vores effektive lyddæmpning er vi klar ved telefonerne til at hjælpe dig. Du er også altid velkommen på vores værksted, hvis du vil se din bil i bunden eller få en snak med sprøjteoperatøren.
8. Med dinitrol lyddæmpning øger du din bils komfort og du får mere køreglæde. Dinitrol lyddæmpning er et støjabsorberende produkt som påføres i hjulkasserne og på den bagerste del af vognbunden, samt langs med bilens paneler, her danne det et lydisolerende lag på de dele der ellers forstærkede og transportede støjen ind i kabinen. Efter behandlingen vil de forskellige dele dæmpe støjen og det vil betyde at du oplever størrere komfort og mere køreglæde. Vi anbefaler at kombinere lyddæmpningen med en dobbelt rustbeskyttelse da en del af arbejdet er det samme ved de to behandlinger, det giver dig en økonomisk besparelse på ca. kr. 1.500,-. Vi skal have din bil i 3 dage for at påføre verdens bedste rustbeskyttelse og lyddæmpning på din bil.


Ekstra plast inder skærme

Hvorfor nu vælge ekstra plast inder skærme også

Ved montering af ekstra plast inder skærme opnår du at få en ydereligere dæmpning af vejstøjen inder skærmene monteres så de fanger fartvinden, herved ventileres hjulkasserne så de holdes tørre, ydereligere dækker plastskærmene af for stenslag og urenheder som dine dæk samler op fra vejbanen.
Inder skærmene kan leveres til langt de fleste bilmærker og modeller.

Vil du vide mere så kontakt os og hør nærmere, der findes flere forskellige behandlingstyper og vi rådgiver dig gerne om hvad der passer bedst til din bil, så du er sikker på et godt resultat, størst mulig sikkerhed og komfort.